همه چیز درباره‌ی کمپرسورهای بیتزر
دسامبر 1, 2022
فیلترهای مورد استفاده در هواساز
دسامبر 19, 2022
همه چیز درباره‌ی کمپرسورهای بیتزر
دسامبر 1, 2022
فیلترهای مورد استفاده در هواساز
دسامبر 19, 2022

هواسازهای بیمارستانی

هواسازهای بیمارستانی

یکی از اساسی ترین و ضروری ترین نیاز های هر مرکز پزشکی و درمانی، هواسازهای بیمارستانی است. و همینطور ملاقات کنندگانی، که با عطرها و خوشبو کننده های مختلف، خود را می آرایند. البته ملاقات کننده ها، تنها نیستند. آن ها به رسم دیرینه و از روی نوع دوستی، دست خالی به ملاقات بیماران نمی روند. بلکه همراه با خود، دسته گل ها، میوه ها و خوراکی ها را دارند.

این خرید ها راه زیادی را طی می کنند تا به بیمارستان ها برسند.آلودگی های روی خریدها، گَردِ گل ها و عطر لباس ها و ذراتی که ما حتی فکرش را هم نمی کنیم، قادرند تا بیماری ها را تشدید کنند.

این ذرات مضر که بسیار سبک هستند، به راحتی در هوای محیط بیمارستان بدون هیچ هدف و مقصدی پراکنده می شوند. این ها همان آلودگی هایی هستند که می توانند باعث بروز آسیب های جدید و حتی اختلال، در روند بهبودی بیماران شوند.

حالا تصور کنید؛ در طول یک ساعت ملاقات، چه تعداد انسان و گل و میوه، در مسیر یافتن بیمار خود، پا به بخش های مختلف بیمارستان ها می گذارند؟

اینجاست که ما، به اهمیت هواسازهای بیمارستانی پی می بریم. سیستمی قدرتمند، که می تواند این ذرات را کنترل کند و حتی از بین ببرد.

حالا بیایید به همه ی این ذرات مضر و گاها کشنده، موقعیت جغرافیایی بیمارستان ها را هم اضافه کنیم.

همه ی ما می دانیم که آب و هوای هر منطقه ای متفاوت است. در برخی شهرها هوا سرد و خشک است و در برخی شهرها گرم و بسیار مرطوب.

البته بیمارستان هایی هم هستند که در کلان شهر ها درست در قلب شهر قرار دارند. همان جایی که قلب آلودگی هم می تپد.

هواسازهای بیمارستانی نه تنها آلودگی ها را از بین می برند، بلکه میزان رطوبت هوای بیمارستان را هم کنترل می کنند.

این سیستم های قوی و البته بسیار دقیق، خدمت بزرگی را ارائه می کنند. و آن تصفیه ی هوای بیمارستان ها و مراکز پزشکی و درمانی و کنترل میزان رطوبت آن هاست. چرا که اگر این عمل تصفیه نباشد آلرژی ها و عفونت ها و امراض دیگر شکل می گیرند، رشد می کنند و انتقال می یابند.

البته وظیفه ی دیگر این سیستم، کنترل دمای محیط هم هست. که به متعادل سازی سردی و گرمی دمای محیط، با دقت بسیار زیادی کمک می کند.

حالا که به اهمیت و ضرورت هواسازهای بیمارستانی پی بردیم، به نحوه ی عملکرد این سیستم می پردازیم.

این سیستم قول پیکر از اجزای مختلفی تشکیل شده که عبارتند از:

  • موتور
  • فن
  • کویل گرمایشی
  • کویل سرمایشی
  • فیلتراسیون
  • دمپر
  • بدنه و شاسی

 

هواسازهای بیمارستانی معمولا بخاطر حجم بزرگی که اشغال می کنند روی پشت بام نصب می شوند. البته مهندسی ساختمان هم بسیار اهمیت دارد. در ساختمانی که از سیستم های تهویه ی مطبوع یا هواسازهای بیمارستانی قرار است استفاده شود، باید طراحی دریچه ها و تونل ها به صورتی باشد، که شرایط گردش هوا توسط سیستم های تهویه به صورت استاندارد رعایت شود.

هواسازهای بیمارستانی، با فناوری روز طراحی شده، تا شرایط تهویه را برای مراکز درمانی و بیمارستان ها، به ایده آل ترین نقطه ی خود برساند. این سیستم برای کار بی وقفه، در شبانه روز و تمام فصول سال طراحی می شود. پس قطعات این سیستم باید به بهترین حالت ممکن کار خود را انجام دهند.

در هواسازهای بیمارستانی از قوی ترین و با کیفیت ترین، فیلترهای تصفیه استفاده می شود. به همین دلیل است که این سیستم، میکرو ذرات هایی که تقویت کننده ی آلرژی ها، عفونت، خارش، سردرد و آسم هستند را، کاملا حذف می کند. البته این فیلترها قابل شست و شو، و حتی قابل تعویض هستند. فیلترهایی مثل فیلتر های کیسه ای، هپاHEPA ، اولپاULPA و … ، که بنا به نوع کاربری، شما می توانید ، از لحاظ حساسیت، میزان شست و شو و حتی قیمت، فیلترها را انتخاب کنید. البته هواسازهای بیمارستانی فقط مخصوص بیمارستان ها نیست و در مراکز ورزشی، مراکز نگهداری کودک، خانه ی سالمندان و از این قبیل هم می توان به کار برد.

همان طور که ذکر شد، این سیستم فقط یک سیستم تهویه و گردش هوا نیست.بلکه یک هوا ساز است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *